Blog

Els trastorns alimentaris en adolescents

Els TCA (trastorns de conducta alimentaria) són trastorns psicològics greus que comporten alteracions de la conducta alimentària. La persona afectada mostra una forta preocupació pel que fa al pes, la imatge corporal i l’alimentació, entre d’altres. Els més freqüents són l’anorèxia nerviosa, la bulímia nerviosa i el trastorn alimentari compulsiu. Anorèxia nerviosa: Caracteritzada pel pesContinua llegint “Els trastorns alimentaris en adolescents”

LA CASA DE PAPEl

La sèrie, que compta amb 41 episodis dividits en cinc temporades, tracta sobre l’espectacular assalt, per part d’una banda de delinqüents, de la Fàbrica Nacional de la Moneda i Timbre, a les dues primeres temporades, i del Banc d’Espanya, a la tercera, quarta i cinquena. Primera i segona temporada Sergio Marquina, el professor, ha planejatContinua llegint “LA CASA DE PAPEl”

Stalkejar és tòxic?

Abans de començar, hauríem de definir el concepte “stalkejar”. El verb prové de l’anglès “to stalk” que equival a “espiar”, “acosar” o fins i tot “perseguir”. Stalkejar pot semblar una pràctica divertida i inofensiva, però la realitat és que pot ser molt tòxica. Aquest comportament implica observar el perfil, les publicacions i fotos d’una oContinua llegint “Stalkejar és tòxic?”

S'està carregant…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.

Create your website with WordPress.com
Per començar
A %d bloguers els agrada això: